Over VoucherAlarm.com

Onze missie

Bij VoucherAlarm.com geloven we in de kracht van besparen. Wij weten hoe fijn het is om een geweldige deal te vinden en hoe goed het aanvoelt om te kunnen winkelen zonder de totale prijs te moeten betalen. Daarom hebben we ons als doel gesteld de allerbeste online promoties voor u allemaal op één plek samen te brengen.

De beste deals toegankelijker maken. We hebben allemaal wel eens voor het dilemma gestaan of we ergens anders goedkoper zouden zijn afgeweest. Dankzij VoucherAlarm hoeft u zich deze vraag niet meer te stellen. We speuren onophoudelijk het web af om u de nieuwste kortingscodes, promoties en aanbiedingen van uw favoriete merken te kunnen bezorgen, zodat u te allen tijde de beste waar voor uw geld krijgt.

Waarom kiezen voor VoucherAlarm?

Actuele aanbiedingen

Ons unieke systeem zorgt ervoor dat we de meest actuele kortingscodewebsite in België blijven. We updaten onze database dagelijks met nieuwe kortingscodes, zodat u nooit een geweldige deal mist.

Betrouwbare kortingscodes

We weten allen hoe frustrerend het is om een geweldige deal te vinden om dan te ontdekken dat hij al is verlopen. Bij VoucherAlarm garanderen we dat u alleen geldige en werkende kortingscodes krijgt. Geen teleurstellingen meer.

Wereldwijd bereik

We zijn er trots op dat we shoppers in negen landen bedienen: België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, de Verenigde Staten en Canada; we zijn inderdaad een echt wereldwijd platform.

Blijf op de hoogte

Onze blog: uw ultieme besparingsgids

Bij VoucherAlarm stopt het niet bij het bieden van de beste deals; we gaan een stap verder door u ook te informeren. Onze blog staat bol van geldbesparende adviezen, productspecifieke tips en overzichtelijke productvergelijkingen. Of u nu een doorwinterd spaarder bent of nieuw bent in de wereld van kortingen, op onze blog vindt u waardevolle tips om weloverwogen beslissingen te nemen en zo nog meer te kunnen besparen. Van algemene tips over budgettering tot specifiek advies om het meeste uit uw aankopen te halen, onze blog is uw ultieme gids voor een slimmere winkelervaring.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Onze Reis

VoucherAlarm werd opgericht in 2016. Het idee erachter was eenvoudig: online winkelen betaalbaarder maken voor iedereen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende kortingscodewebsites in Nederland en België, geliefd bij zowel shoppers als merken. Wij gaan onveranderd door om u de beste deals aan te bieden en kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst kunnen zijn.

Sluit u aan bij onze missie om online winkelen betaalbaarder te maken. Ontdek de hoogste kortingen, bespaar veel en winkel slim met VoucherAlarm.com.

Lente 2016

VoucherAlarm zag het daglicht in Nederland!

Herfst 2016

1000 shops live

Zomer 2017

Uitbreiding naar vijf nieuwe landen, waaronder het VK

Lente 2023

Volledige rebranding van het platform

Zomer 2023

Uitbreiding naar de VS

Winter 2023

10.000 winkels live

Lente 2024

Uitbreiding naar Canada

Contact opnemen

Support
[email protected]

Verkoop & Partners
[email protected]

Juridisch
[email protected]

Persaanvragen
[email protected]

Bedrijfsinformatie

Kamer van Koophandel nummer
77404408

Wettelijke naam
Voucheralarm B.V.

BTW-nummer
NL856391827B01

Bereikbaarheid support

  • Maandag – 24 uur open
  • Dinsdag – 24 uur open
  • Woensdag – 24 uur open
  • Donderdag – 24 uur open
  • Vrijdag – 24 uur open
  • Zaterdag – 24 uur open
  • Zondag – 24 uur open

Tijdzone Brussel (GMT+1)