Bespaar in duizenden webshops dankzij promoties en kortingscodes!

Bespaar geld bij het online winkelen met de beste promocodes - Juni 2024.

KORTINGSCODES & AANBIEDINGEN

Winkels per categorie

Ontvang promocodes en vouchercodes in uw inbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Hoe bespaart u geld op uw favoriete merken en webshops dankzij VoucherAlarm.com?

Wij helpen u de beste promoties te vinden voor de merken waar u van houdt. Gedaan met eindeloos zoeken! VoucherAlarm.com gaat voor u op zoek naar geweldige promoties en kortingen. Wij doorzoeken het web en brengen lopende kortingen voor uw favoriete online merken en producten overzichtelijk op één plek samen. Blader door onze vele verschillende categorieën en populaire winkels en ontdek promocodes die u geld opleveren! Klik op de koppeling naast de vouchercode en u komt rechtstreeks terecht op de website van de winkel. Vul bij het betalen onze kortingscode in en deze wordt automatisch verrekend. Begin vandaag nog met geld te besparen!

Veelgestelde vragen

Wat is een kortingscode?

Een kortingscode, ook wel couponcode, promotiecode of vouchercode genoemd, wordt gevormd door een combinatie van letters, cijfers of symbolen die de klant kan ingeven bij het afrekenen van online bestellingen. Soms kan dit ook als u iets in een fysieke winkel koopt. Met deze code krijgt u meestal een korting op de totale prijs of op een specifiek artikel, maar het kan ook gaan om gratis verzending of een andere methode om geld te besparen. Detailhandelaren en dienstverleners gebruiken kortingscodes als marketinginstrument om klanten over te halen om iets te kopen, herhalingsaankopen te stimuleren of een specifiek product of dienst te promoten.

Zijn kortingscodes gratis?

Ja, kortingscodes worden door winkeliers en dienstverleners meestal gratis aangeboden aan klanten. Doorgaans worden ze verdeeld via verschillende marketingkanalen, zoals e-mail-nieuwsbrieven, sociale media of websites zoals VoucherAlarm.com.

Mogelijk zijn er bepaalde vereisten om een kortingscode te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld een minimale bestelwaarde of de aankoop van specifieke producten. Bovendien hebben kortingscodes meestal een vervaldatum en zijn ze mogelijk slechts beperkt in tijd geldig.

VoucherAlarm.com biedt nu en dan exclusieve Belgische kortingscodes voor uw favoriete winkels. Deze codes zijn alleen bij ons te verkrijgen.

Hoe werken kortingscodes en promoties?

Een kortingscode biedt korting of andere voordelen op een aankoop wanneer de code wordt gebruikt bij het afrekenen. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de juiste kortingscodes vindt en hoe ze werken:

 1. Eerst moet u geldige vouchercodes verkrijgen; die kunt u vinden op de website van de winkelier, via marketing e-mails, op sociale media, of via websites van derden zoals VoucherAlarm.com.
 2. Zoek naar producten of diensten. Blader door uw favoriete online winkel, selecteer de gewenste artikelen en voeg ze toe aan uw winkelmandje.
 3. Gebruik de promotiecode. Bij het afrekenen ziet u meestal een specifiek veld, vak of optie om de kortingscode in te voeren. Voer de code in de daarvoor bestemde ruimte in en klik op de knop ‘verzenden’ om te bevestigen.
 4. Controleer of de korting is toegepast. Zodra de code is toegepast, moet u de korting of promotie terugzien in uw besteloverzicht.
 5. Voltooi de aankoop. Als u hebt gecontroleerd of de korting correct is toegepast, gaat u verder met het afronden van de aankoop door uw betalings- en verzendgegevens in te voeren.

Wat is een aanbieding?

Een aanbieding lijkt op een kortingscode, maar er is een duidelijk verschil: u heeft geen code nodig om van de korting te profiteren. Bij VoucherAlarm.com zijn we altijd op zoek naar de beste aanbiedingen om te besparen op uw online aankopen. Wij bieden verschillende aanbiedingen aan zodat u geld kunt besparen:

 1. Kortingen: een korting op de normale prijs van een product of dienst, vaak uitgedrukt in een percentage of een vast bedrag van de oorspronkelijke prijs.
 2. Bundels: een pakket dat meerdere producten of diensten combineert tegen een lagere prijs dan wanneer ze afzonderlijk worden gekocht.
 3. Eén betalen, één gratis: een promotie waarbij u een artikel koopt en een ander artikel gratis of tegen een gereduceerde prijs krijgt.
 4. Gratis verzending: een promotionele aanbieding die afziet van verzendkosten voor een bestelling, meestal wanneer een bepaalde orderprijs is bereikt.
 5. Beperkte promoties: speciale aanbiedingen die slechts voor een korte periode beschikbaar zijn.
 6. Cadeau: u krijgt een extra artikel of dienst gratis als u een bepaald product koopt of aan specifieke criteria voldoet, zoals het besteden van een minimumbedrag.

Wat te doen als een vouchercode niet werkt?

Ons kortingsteam doet altijd zijn uiterste best om u geldige kortingscodes te bezorgen, zodat u geniet van een aangename winkelervaring en tegelijk geld kan besparen. Zo nu en dan gebeurt het echter wel eens dat een niet geldige code door de mazen van het net glipt. Op de betaalpagina van de online shop kunt u de promocode invoeren en nagaan of deze al dan niet geldig is.

Wat zijn de grote kortingsdagen?

Grote kortings- en koopjesdagen zoals Black Friday zijn specifieke dagen of periodes tijdens het jaar waarop honderden merken u de beste promoties en speciale kortingen aanbieden voor een uitgebreid gamma aan producten en diensten. Op deze dagen kunt u er zeker van zijn dat u niet de volle prijs hoeft te betalen.

 1. Black Friday: deze dag valt in de Verenigde Staten op de dag na Thanksgiving en vormt traditioneel de start van de soldenperiode tijdens de feestdagen. Merken bieden op verschillende producten aanzienlijke kortingen aan om klanten ertoe over te halen hun feestkopen te doen. Deze traditie is intussen naar meerdere landen overgewaaid, en veel winkels hebben de Black Friday-promotie uitgebreid naar het hele weekend en zelfs de hele week.
 2. Cyber Monday: de maandag na Thanksgiving staat in de Verenigde Staten bekend als Cyber Monday. Deze dag richt zich specifiek naar online winkelen, waarbij tal van webwinkels grote kortingen aanbieden.
 3. Amazon Prime Day: dit jaarlijkse evenement vindt meestal in juli plaats en is exclusief bedoeld voor Amazon Prime-leden. Tijdens dit evenement, dat meestal 48 uur duurt, biedt Amazon aanzienlijke kortingen op een breed scala aan producten en diensten.
 4. Singles Day: deze verkoopactie ontstond in China en vindt elk jaar op 11 november plaats. Oorspronkelijk was het een viering van het single zijn, maar sindsdien is het uitgegroeid tot een grootschalig online shopping-evenement, waarbij websites als Alibaba en andere e-commerceplatforms aanzienlijke promoties bieden.
 5. Boxing Day: deze dag wordt gevierd op tweede kerstdag, vooral in het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en andere landen van het Gemenebest. Op deze dag bieden handelaren op verschillende producten kerstkortingen aan om hun voorraden op te ruimen.
 6. Seizoenssolden: dit zijn belangrijke periodes in de verkoopkalender! Tijdens de wintersolden en zomersolden geniet u van grote kortingen op kleding en accessoires. Het vormt de perfecte gelegenheid om uw kleerkast goedkoop aan te vullen.

Hoe kan ik mijn webshop registreren bij VoucherAlarm.com?

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw nieuwe winkel in te schrijven op VoucherAlarm.com:

 • Word affiliate adverteerder door u aan te sluiten bij een affiliate netwerk, zoals AWIN
 • Word rechtstreeks partner van VoucherAlarm.com. U kunt een offerte aanvragen via ons contactformulier.

Als u op VoucherAlarm.com staat, kunt u kunt ons exclusieve vouchers bezorgen.

Kan ik contact opnemen met VoucherAlarm.com met vragen over mijn aankoop?

Nee. Wij verkopen zelf geen producten of diensten. Alle kortingen die u vindt op VoucherAlarm.com komen van de winkels waarmee wij samenwerken. Wij raden u aan contact op te nemen met de desbetreffende winkel als u problemen ondervindt met een product of dienst die u heeft gekocht.

Onlangs toegevoegde winkels